Idag är ett mobilskal inte bara ett skydd för din mobil. Det är också en accessoar och en del av din helhetslook. Du ska ut på stan i Göteborg för att shoppa, träffa vänner, dansa eller gå på restaurang. Då vill du ha ett riktigt snyggt skal som matchar resten av din outfit.

Hitta ditt mobilskal

Det finns jättemånga mobilskal att välja mellan. Men det handlar inte bara om hur själva skalet ser ut, färg, bild eller mönster, utan också vilken känsla ditt mobilskal ger. Två liknande skal kan ge helt skilda vibbar: plastigt eller genuint, billigt eller kvalitet. Ett mer påkostat skal skyddar din mobil bättre, samtidigt som det även ser snyggare ut. Det gör stor skillnad. Eftersom mobilskal är en del av dina accessoarer är det smart att investera i ett eller flera skal som passar din stil. Du sitter på en restaurang, tar fram mobilen och du ger garanterat ett bra helhetsintryck. Du hittar ett stort utbud av mobilskal på Holdit i både seethru, silikon och med magnetfunktion. Snygga skal som naturligt blir en del av din individuella stil.

Göteborg

Göteborg är en underbar stad för dig som gillar shopping, att äta gott eller bara vill mysa på stan med din partner, familj eller vänner. Klä dig i en stil som du verkligen gillar och matcha med ditt nya mobilskal. Sätt på dig skor som både är sköna att gå i och som verkligen lyfter din look. Göteborg är både en liten och en stor stad på en och samma gång. Det är lätt att ta sig runt till fots, med spårvagn och buss. Eftersom centrum inte är så stort kan du gå nästan överallt, och däremellan sätter du sig bara på en spårvagn.

I Göteborg finns ett stort utbud av kaféer och restauranger. En perfekt stad för att både hitta ett fint ställe för en dejt och ett riktigt mysigt kafé för att fika med vännerna eller familjen. Det absolut enklaste sättet att hitta nya matställen är på internet. En god anledning att se till att mobilen både är skyddad och snygg när du plockar fram den. Eftersom utbudet av matställen är så stort kan du lätt hitta nya maträtter att testa på.

Shopping

Det är lätt att tillbringa en lördag i Göteborg: strosa runt, shoppa och äta gott. Utbudet är nästan lika stort som i Stockholm, förutom att det är lite mysigare och det går snabbare att ta sig runt. Gå runt i gränderna så kommer du hitta intressanta klädaffärer med ett mer personligt mode, musikaffärer, konstateljéer och andra pärlor att besöka. Naturligtvis finns de vanliga kedjorna, men om du verkligen gillar mode ska du shoppa för en mer personlig stil. Hitta vintagebutiker som har det lilla extra och affärer med lite ovanliga klädmärken.